Gruppereise til Viborg

Midtjylland rommer en enorm variasjon av opplevelser – alt fra fugleliv og fregatter til bymiljø.

Sentralt ligger byen Viborg, hvor man kan kombinere forskjellige opplevelser så det passer for alle. Viborg kan by på noe for både hodet og sansene, noe for storbytypen og naturelskeren.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

   Fra NOK 6.415,-
   Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

  • Buss fra avreise hjemstedet (max 500 km. fra fergehavn) til ankomst hjemstedet
  • Båtrejse Larvik/Kristiansand – Hirtshals tur/retur
  • 1 x middag på utreise
  • 1 x lunsj på hjemreise
  • 4 overnattinger i dobbeltrom med bad og toalett
  • 4 x frokost
  • 3 x middag

Prisene er fra-priser og er avhengig av den aktuelle plassituation på transport og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Avreise med buss fra hjemstedet for overfart til Danmark. Middagsbuffet ombord. Etter ankomst i Danmark fortsettes turen med buss til Viborg for innkvartering på Golf Hotel.

Golf Hotel Viborg er med sin sentrale plassering i Jylland et naturlig møtested. Hotellet ligger i enestående omgivelser ved sjøene i Viborg og parken Borgvold. Dette gir en fredfull atmosfære og oppholdet en ekstra dimensjon.

2. dag: Dere spiser frokostbuffet på hotellet. Dere har bussen til rådighet for utflukter denne dagen. Vi kan foreslå utflugt til Jesperhus Blomsterpark på Mors, en tur til Silkeborg for en seiltur med Hjejlen til Himmelbjerget eller et besøk på Hjerl Hede. Middag spises på hotellet.

3. dag: Frokostbuffet på Golf Hotel. Om formiddagen kan dere ta en tur til Viborg by med besøk i domkirken. Etter dette er det kaffe på Salonen som ligger rett ovenfor hotellet. Middag spises på Golf Hotel.

4. dag: Etter frokost kjører dere til Århus hvor det er besøk i Den gamle By. Etter besøket i Århus kjøres det til den hyggelige gamle kjøpmannsbyen Ebeltoft med mulighet for å komme ombord på Fregatten Jylland. Om kvelden er det avskjedsmiddag på Golf Hotel.

5. dag: Etter frokost forlater dere hotellet og det kjøres mot fergehavnen for overfart til Norge. Lunsjbuffet ombord. Etter ankomst til Norge fortsettes turen til hjemstedet på egenhånd.