Gruppereise til Roma

Dra på storbyferie i Roma og opplev de mange vakre severdigheter mens du nyter en cappuccino eller en gelato. Slapp av på en av de trendy vinbarene eller shop amok i de uendelige butikkene.

Roma er også hjem for Vatikanstaten som bestemt er et besøk verdt. Roma er den perfekte kombinasjon av moderne storbyferie og turistferie med de gamle severdigheter.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss for et tilbud
Vi planlegger ut fra dine ønsker

Turforslag

Dag 1: Det reises fra en norsk flyplass til Romas internationale flyplass. Herfra vil det være en bus som kjører gruppen til hotellet og det vil være check-inn. Alt etter når gruppen ankommer, kan det settes opp ulike programmer. Vi foreslår at dere går en tur til på egen hånd, for at lære byen og kvarteret man bor i å kjenne. Her kan det arrangeres guidede gåturer i sentrum, eller dere kan hoppe på sightseeing-bussen, og bli kjørt rundt for å se byen ovenfra.

Dag 2: Roma er en by, som går langt tilbake i tid. Derfor er det mange gamle monumenter og severdigheter, som man burde få med seg, når man er i byen. Her kan for eksempel nevnes Coloseum, Forum Romanum, den spanske trappen, Trevi fontenen, Campo di fori og selvfølgelig Vatikanet med det Sixtinske kapel, og Peters Kirken. Det er kanskje ikke mulig og rekke alt på en dag, men om man planlegger tidlig, kan det være smart og bestille billetter på forhånd for å spare penger og spare kø-tid i Roma. Colosseum og Forum Romanum henger ofte sammen. Etter en dag med sightseeing, kan det anbefales og finne en av de mange gode restaurantene i byen, hvor dere kan spise middag. Roma er en travel by på kvelden også, så det er mye å oppleve på rolige gåturer i de små gatene. Det er mulig å arrangere konsert i byen.

Dag 3: På den tredje dagen, er det mulig å besøke noen av de seværdighetene man ikke gjorde dagen før, eller kanskje ta en titt i en av de mange museer som også er i byen. Roma og Italia er kjent for sin fine kunst, som ses tydelig i typen museer du finner her, som mest er kunst både som malerier eller skulpturer. For de som har fått litt nok av kultur kan ta en tur i de uendelige små og store butikker som er overalt i byen. Denne dag er det også mulig å arrangere konsert i byen. På kvelden er det kanskje mulig å finne en opera eller annen konsert å dra på.

Dag 4: Avhengig av når flyet tilbake til Norge går, er det mulig å ta en rolig siste dag i Roma. Man kan pakke og gjøre seg klar og deretter gå en tur ut i gatene, finne en park og kjøpe litt mat eller hva man har lyst på. Når det er tid, går det buss fra hotellet til flyplassen. Når dere lander i Norge, går resten av turen hjem på egen hånd.

Turen kan utvides med ekstra dager. Turen kan gjennomføres med den innkvarteringsformen dere ønsker – hotell, ungdomsherberg eller hostel. La oss få høre ønskene deres, så utarbeider vi et konkret turforslag med pristilbud.