Gruppereise til Israel

Opplev landet med de mange historiske severdighetene. Landet som på en måte er ungt men allikevel med en flere tusen år lang historie.

I Jerusalem alene kan du oppleve tre verdensreligioner med dype røtter. Byen som ikke bare har historie, men også skyskrapere, shoppingsentre og yrende folkeliv.

Denne reisen inneholder et fullspekket program, som vil ta dere med rundt i Israel til mange historiske steder.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

fra kr. 11.550,- pr. person
v/min. 45 betalende deltagere

Pakken inkluderer:

  • 1 x flyreise Oslo-Tel Aviv t/r
  • 5 x overnattinger i twin- eller dobbeltværelse
  • 5 x frokost
  • 4 x middag
  • 1 x lunsj
  • 1 x transport i forhold til program

Prisen er gjeldende ved minimum 45 betalende deltagere og avhenger av den aktuelle plassituasjon på transport og innkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede reiseperiode.

Turforslag

Dag 1: Tur i Tel Aviv og den nærliggende Jaffa. Besøk i den lokale kirken som er bygd på området hvor garveren Simon hadde sitt syn om duken og de urene dyrene.
Dere kjøres nordover til Cæsarea, den fantastiske herodiske havnebyen og se de nylig oppdagede arkeologiske funnene. Gå langs korsfarernes festninger og se de bysantiske gatene og den 2000 år gammle vannåren bygd av Kong Herodes.
Dere kjører forbi Druze og reiser videre via Carmelfjellet. Besøk i Muhraka Klosteret. Dere reiser videre via slettene i Megiddo til hotellet deres ved Galileasjøen.

Dag 2: Dere starter dagen med en båttur over Galileasjøen. Et besøk til Beatitudesfjellet, også kalt Saligprisningsfjellet, stedet for Bergprekenen.
Videre følger et besøk til ruinene av den gamle byen Kapernaum, som i Jesu’ dager var en blomstrende grenseby, også kjent fra Matteus 4,13. Dere vil se den gamle synagogen og «Peters hus». På ettermiddagen kjører dere til Golanhøyden for å besøke en gammel syrisk festning. Det er også her Jordan, Syria, Libanon og Israel møtes. Videre besøker dere byen Cæsarea Filippi som i dag kalles Banias. På veien tilbake besøker dere Bental fjellet.

Dag 3: Dere kjører til døpestedet Yardenit, et reisemål for mange kristne pilgrimmer. Dere reiser videre til Nasaret. Her vil dere besøke Nazareth Village for å se hvordan det var å leve på Jesus’ tid. Videre resier dere til en Beduin camp for kamelridning, beduinmiddag og en innføring i beduinsk gjestfrihet samt bål under åpen himmel.

Dag 4: Tidlig på morgenen skal dere opp Masada for å se soloppgangen. Masada, borgen som ble bygget av Kong Herodes. Dere tar taubanen opp for å se festningen, palasset og det luksuriøse badehuset. Det vil også være en mulighet til å flyte i det salte vannet i Dødehavet. Dere kjører videre til Jerusalem og til toppen av Oljeberget, hvor Jesus steg til himmelen etter oppstandelsen. Fra fjellet får man en spektakulær utsikt over det gamle og det moderne Jerusalem, sentrum for den bibelske verden. Gå igjennom Gentsemanehagen og besøk Klagemuren.

Dag 5: Dere kjører til Betlehem for å besøke Church of Nativity hvor det vil være mulig å knele ved Jesus fødested ved grotten i kirken. Før dere forlater Betlehem besøker dere Fields of the Sheperds, hvor engelen åpenbarte seg for hyrdene, at Messias var født.