Korpstur til Amsterdam

I Nederland er det kort avstand mellom høydepunktene i det flate landskap. Ønsker man ikke å bo i storbyen, finnes det mange muligheter i omegn av Amsterdam. Bussen er til rådighet under oppholdet, og sammen med vår guide kommer man lett og kjapt frem til de stedene man vil besøke.

I noen hollandske byer finnes det ungdomsherberger som har innrettet spesielle øvelokaler til korps. Nederland har gjennom de siste par årene utviklet og renovert ungdomsherberger i sentrum av  Amsterdam og Den Haag. Det betyr at alle 8-/6-/4- eller 2-sengsrom samt lederrom har eget bad/toalett. Det finnes restauranger, snackbarer og oppholdsstuer samt møtelokaler

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Priseksempel juni NOK 7.190,- 
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Båtreise med valgt rute t/r
  • Busstransport fra hjemstedet og retur
  • Buss til rådighet under oppholdet i sammenhengende 8 timer per dag
  • 4 overnattinger på City hostel med bad/toalett
  • 3 daglige måltider, starter fra og med frokost på fergen 2. dag og sluttende med kveldsmat 6. dag
  • Norsktalende guide til rådighet i 2 dager
  • 1 leder fri per 20 betalende deltakere

Turen er basert på min. 40 betalende personer per buss. Inngangsbilletter, lugarplass og ytterligere måltider kommer i tillegg. Turen kan også gjennomføres med fly. Vi utarbeider gjerne tilbud.

Programforslag

1. dag: Fra hjemstedet går turen med buss til valgt fergehavn for overfart til Danmark eller Tyskland.

2. dag: Etter ankomst til Danmark eller Tyskland kjøres det non-stop til Amsterdam eller Den Haag hvor vi ankommer sent på ettermiddagen eller kvelden, avhengig av reiserute.

3. – 5. dag: Det er ca. 60 km mellom Amsterdam og Den Haag, så kombinasjonsmulighetene for diverse besøk er glimrende. I Amsterdam kan man se alle de kjente severdighetene, som Anne Franks hjem, de mange museene, herunder også Husbåt-museet som viser denne spesielle hollandske boform. Eller ta på en kanalrundfart, besøk markeder,loppemarkeder og smak også på de lokale pannekakene, og besøk Zaanse Schans, et friluftsmuseum i Amsterdam med arbeidende verksteder, vindmøller og butikker, hvor det er fine muligheter for spilling.

Den Haag er byen hvor regjeringen holder til. Mange vakre parker og en deilig by. l nærheten ligger de berømte badestedene Scheveningen og Kijkduin, hvor vi alltid spiser lunsj etter en konsert på en av strandpromenadene. Mulighet for bading. Ikke langt fra Den Haag ligger miniatyrbyen Madurodam og fornøyelseparken Duinrell, Nederlands største sommerland og vannland.

Det er korte avstander i Nederland. Ca. 21 km fra Den Haag ligger Rotterdam som ikke er noen stor turistby, men …. Rotterdam har en av de største og mest interessante havnene i Europa. Ta et overblikk fra Euromast. Vi kan også arrangere havnerundfart så dere får sett den fra sjøsiden. For spesielt interesserte arrangerer vi gjerne et besøk i Delta-Expo, (deltaslusene).Det finnes mange fler muligheter for utflukter, feks ostmarkedet i Alkmaar på fredager, Dolfinariet i Harderwijk – og det er masse muligheter for konsertspilling i Nederland. Spør oss!

6. dag: Avreise med buss til valgt fergerute.

7. dag: Ankomst valgt fergehavn og kjøring til hjemstedet.