Korpstur til Aalborg

Dra på en korpstur til Aalborg med båt

Dra på en korpstur til Aalborg og opplev en liten storby i Nordjylland, med masse liv, shopping og koselige kafeer. Det er ikke langt hjemmefra, men allikevel annerledes.

Innkvartering midt i Aalborg nær byens severdigheter og shopping rett rundt hjørnet. Det er kun en kort kjøretur til Fårup Sommerland og bading i Nordsjøen.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Fra NOK 3.585,- u/16 år
   Fra NOK 3.960,- o/16 år

Prisen inkluderer:

  • Båtreise Kristiansand/Larvik – Hirtshals og retur
  • Buss til transfer fra fergehavn i Danmark til innkvartering og retur
  • 3 overnattinger i flersengsrom med bad og toalett
  • 2 måltider daglig fra  middag 1. dag tilogmed lunsj 4. dag
  • Entré til Zoo
  • 1 leder fri per 20 betalende deltakere

Turen er basert på min. 40 betalende deltakere. Ytterligere inngangsbilletter og måltider samt busstransport til utflukter kommer i tillegg.

TIP: Vi bistår gjerne med arrangering og innhentning av tillatelser til korps opptreden f.eks. i Fårup og Aalborg.

På ankomstdagen er det planlagt en 2 timers guidet tur i Aalborgs gamle bydel, hvor dere får set nogen av de mange muligheter og severdigheter, dere kan finne i byen i gåavstand fra hotellet.

Prisene er fra-priser og er avhengig av reisedatoer og den aktuelle plassituation, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Avreise på egenhånd til den valgte fergen for overfart til Danmark med middagsbuffet ombord. Etter ankomsten til Danmark fortsettes det med buss til Aalborg sentrum for inn-
kvartering på CABINN Hotel Aalborg.

2. dag – 3. dag: CABINN’s frokostcafè er åpent fra klokken 06.30 til 10.00 på hverdager og fra klokken 07.00 til 10.30 i helger. Middag spises på hotellet eller på restaurant i byen.
Shopping er rett rundt hjørnet og blir det for varmt, er det fem minutters gåur til en avkjølende dukkert i Aalborg Havnebad. Her er det fri entrè. Andre attraksjoner i gåavstand fra CABINN Hotel Aalborg: Aalborg Zoo, Gråbrødrekloster Museet, Aalborg  Historiske Museum, De Syngende Trær og Musikkens Hus.

4. dag: Etter frokost forlater dere  CABINN Hotel Aalborg senest klokken 11.00 og det kjøres til fergen, hvor det er booket lunsjbuffet. Etter overfarten fortsettes det til hjemstedet.