Korpstur til Budapest

Byen som deles i to av Donau.

Buda med fjellene og roen samt Pest med det pulserende forretningsliv og fargerikt kulturliv. Her er det mange arrangementer og festivaler som korps har mulighet for å ta del i.

Opplev livet på Pusztaen med de berømte hesteshows og nyt et dinnercruise på Donau.

Kontakt os og få et uforpliktende tilbud!

   Fra NOK 4.775,-
   Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

  • Flyreise (med skatter og avgifter)
  • 2 kolli innsjekket bagasje og håndbagasje
  • Buss til transfer fra flyplass til innkvartering og retur ved avreise
  • 4 overnattinger i 3-sengsrom på hotel
  • 2 måltider daglig fra middag 1. dag tilogmed frokost 5. dag
  • Sightseeingtur med buss og guide
  • Heldagsutflukt til Szentendre-Visegrád med buss og guide
  • Båttur på Donau inkludert middag

Prisene er fra-priser og er avhengig av den aktuelle plassituation på fly og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Avreise med fly fra Norge til Budapest. Her står bussen klar for å kjøre dere til innkvarteringsstedet.
Hotel Griff ligger på Buda siden og dere kan ta dere til sentrum og Buda slottet på bare 15 minutter med trikk (19- og 49-trikken). Trikkestoppet finner dere kun 50 meter fra hotellet. Resten av dagen kan dere bruke til å utforske området før det er middag på hotellet.

2. dag: Etter frokost møter vi buss og skandinavisktalende guide for en 4 timers sightseeing i Budapest. Vi foreslår en konsert på Vörösmarty torget som ligger i et vakkert område med besøk av hundrevis av turister hver dag.

3. dag: Denne dagen er avsatt til sightseeing med guide til det interessante friluftsmuseumet med en mengde statuer fra Ungarns sosialistiske æra. På ettermiddagen er det skattejakt på Buda slott. Korpset deles opp i små lag som utstyres med kart og spørsmål som skal besvares på turen gjennom slottet og parken. Ideen er å gi deltakerne et innblikk i Ungarns og Budapests historie. Turen avsluttes på konditori for kaker og sjokolade. Om kvelden er det ”Budapest Dinnercruise” som består av en 1½ times seiltur på Donau mens man spiser middag. En flott tur i skumringen når byen lyses opp.

4. dag: Etter frokost foreslår vi en heldagsutflukt med guide til Szentendre-Visegrád. Det tredje mest besøkte stedet i Ungarn nest etter Budapest og Balatonsjøen. Szentendre er en flott by som oppleves med guiden på en sightseeingtur. Det vil også være mulighet for litt tid på egenhånd, samt marsj og konsert på plassen sentralt i byen. Szentendre er omgitt av flott og avvekslende natur med fjell og Donau som slynger seg gjennom landskapet. Dette opplever dere når det kjøres opp til Visegrád, hvor det er en fabelaktig utsikt. Vi foreslår å forhåndsbestille lunsj her. Etter lunsj og tid på egenhånd går turen tilbake til Budapest for middag.

5. dag: Etter frokost sjekker dere ut fra hotellet. Vi kjører til flyplassen for returreise til Norge.