Korpstur til Krakow

Opplev Polens flotteste by, Krakow!

I Krakow kan man oppleve Europas største markedsplass og den vakre Mariakirken med et trefløyet alter. Besøk også Wavel-slottet med de berømte gobelinene og store, kostbare samlinger av våpen, gull og smykker. I domkirken finnes i tillegg til graven til Krakows helgen, biskop Stanislaus, også de kongelige gravene.

Besøk nasjonalparken ved foten av Tatrafjellende og ta svevebanen til toppen av Kasprowy Wierch fjellet hvor det er en fantastisk utsikt. I Zakopane kan man oppleve den lokale sang og dans samt smake på de typiske Tatraspesialitetene. Besøk saltgruven ”Wielizcka” som er en attraksjon i verdensklasse.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

   Priseksempel august NOK 5.840,-
   Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

    • Flyreise Norge – Krakow t/r (med skatter og avgifter)
    • 2 kolli innsjekket bagasje og håndbagasje
    • Buss til transfer fra flyplass til innkvartering og retur ved avreise
    • 4 overnattinger i 3- og 4-sengsrom på 3-stjerners hotel
    • 2 måltider daglig fra middag 1. dag til og med frokost på 5. dag

Turen kan utvides med ekstra dager.
Inngangsbilletter samt ytterligere måltider kommer i tillegg.

Prisene er fra-priser og er avhengig av den aktuelle plassituation på fly og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Avreise fra ønsket flyplass. Ved ankomst Polen, vil buss stå klar for å kjøre dere til innkvarteringsstedet. Beliggende ved cafeer og restauranter ligger dette stilfulle hotellet, Hotel Royal, i den historiske bydelen Kazimierz og ved siden av hovedtorget og Wawel. Det er kort avstand fra Krakow bysentrum. Fra den 4 etasjers bygningen er det utsikt til Wawel slottet.
Dere spiser middag på hotellet.

2. dag: Denne dagen foreslår vi en gåtur med guide i sentrum av Krakow og i det jødiske kvarteret Kazimierz. Etter gåturen kan dere ta en times rundtur i el-biler i sentrum. Severdighetene dere kan se i Krakow er Den gamle by med Europas største markedsplass og de berømte markedshallene, kongeslottet Wawel, Mariakirken med den fantastiske altertavlen og den gamle jødiske ghettoen. Turen slutter på Markedsplassen og resten av dagen er til fri disposisjon for sightseeing på egenhånd. Det er mulighet for å arrangere konsert denne dagen.

3. dag: Etter frokost foreslår vi besøk i de berømte saltgruvene i Wieliczka. De 900 år gamle saltgruvene fungerer i dag som et enestående underjordisk museum. Dere går rundt i gangene ca. 135 meter under bakken. Her befinner det seg både sjøer, en kirke og et sanatorium. Wieliczka er på UNESCO’s liste over de 12 største kunstskattene i verden, så det er virkelig en stor opplevelse.

4. dag: Dagen kan brukes i nasjonalparken ved Tatrafjellene eller sightseeing/shopping i Krakow. Det kan arrangeres konsert denne dagen.

5. dag: Etter frokost står bussen klar for å kjøre dere til flyplassen hvor det er avreise til Norge.