Gruppereise til Paris

Velkommen til verdens mest romantiske, men også den mest populære storbyen med uendelig mange severdigheter, museer og parker.

Dra på korpstur til Paris, og opplev de imponerende sjarmerende gamle byggene overalt i byen og den helt spesielle atmosfære, som er grunnen til mange besøker Paris flere ganger. Du blir rett og slett aldrig ferdig med byen.

Store gater, monumentale byggverk, små smug og særpregede plasser. Folkeliv på Champs Elyssee og Montmartre, store grønne parker, operaer, varieteer, hyggelige kafeer og typiske parisiske spisesteder er noen av tingene som har gjort Paris så populær.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss for et tilbud
Vi planlegger ut fra dine ønsker

 

Turforslag

Dag 1: Det vil være avreise fra norsk flyplass til en flyplass i Paris. Ved ankomst til Paris, vil det være en buss som kjører gruppen til hotellet.

Alt avhengig av ankomsttiden, vil vi foreslå å gå en tur i området og bli kjent med kvarteret. Paris er en enkel by å gå tur i, uten at det føles som du går langt og med deres gode metro systemer, kan du lett finne tilbake, hvis du plutselig er gåt for langt.

På kvelden kan dere kanskje ta en tur forbi Eiffeltårnet, som på kvelden er vakkert opplyst med blinkende lamper. Det er også mulig at køen for at komme opp i tårnet er kortere på kveldstid, enn på dagen.

Dag 2: Etter frokost, kan vi foreslå at dere tar en tur til det berømte Louvre Museum, hvor dere blant annet kan se Mona Lisa og statuen Venus af Milo. Hvis ikke dere har lyst til å bruke hele dagen her, kan det være en god ide å finne ut av hvilke avdelinger dere vil se, og gå etter de. Etterpå kan dere lett gå en tur gennom byen, til latinerkvarteret som er en veldig levende og spesiell bydel, hvor Notre Dame også ligger. Resten av dagen kan brukes på shopping og spise mat og drikke kaffe på en af de utallige gode restauranter og koselige fortauscafeer. Det kan i løpet av dagen arrangeres koncert på en plass i byen.

Dag 3: Etter frokost på 3. dagen, kan vi foreslå å ta toget en halvtimes tid, for å komme til Versailles slottet. Slottet er så stort at det på det meste bodde 20.000 mennesker her. De store rommene og salene er utrolig vakkert dekorert og er veldig fint bevart. Også hagen til slottet er verdt et besøk, her er det små cafeer og Marie Antoinettes mini by Le Hameau. På kvelden kan dere besøke Moulin Rouge og se en forestilling. Stykkene er blitt så pene, at du kan ta svigers med. Det kan arrangeres mat og drikke samme sted.

Dag 4: Etter frokost er det en buss som kjører gruppen til flyplassen, hvor reisen går tilbake til Norge igjen. Heretter fortsetter hjemreisen på egen hånd.

Turen kan utvides med ekstra dager.
Turen kan gjennomføres med den innkvarteringsformen dere ønsker – hotell, ungdomsherberg eller hostel. La oss få høre ønskene deres, så utarbeider vi et konkret turforslag med pristilbud.