Korpstur til Lalandia Rødby

Danmarks største tropiske badeland

Badeland med tropiske temperaturer er Lalandias varemerke. Vannet er 28 grader og luften 30 grader – hele året. Badelandet har mengder av ”bløte” opplevelser å by på – 250 m vannsklier, bølger, boblebad, sauna, store basseng til små og store og trivelige omgivelser.

I Lalandia har du alle muligheter for en aktiv ferie.:
Bowlingsenter, sportshall, golfbane, tennisbaner, fotballbaner, håndballbane, minigolf innendørs og utendørs, beach volley, basketball, fitness & aerobic senter, bordtennis, petanque, oppmerkte løperuter og vandreturer.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

   Kontakt oss for et tilbud  
   Vi planlegger ut fra dine ønsker

Prisen inkluderer:

  • Båtreise Oslo – København og retur med økonomilugarer
  • Busstransport København – Lalandia t/r
  • 2 daglige måltider. Start med middag på båten 1. dag, slutt med frokost på båten 6. dag.
  • 3 overnattinger i feriehus på Lalandia feriesenter
  • Fri entrè til badeland på Lalandia
  • 1 leder fri per 20 betalende deltakere

Turen er basert på min. 40 betalende personer per buss.

Ytterligere måltider og inngangsbilletter kommer i tillegg.

For våre gjester er det gratis adgang til badeland.
Reis til en av Danmarks beste ferieparker og ta en snartur til HANSA-PARK i Tyskland, (tillegg) samt et opphold i Købehavn på hjemreisen. En god kombinasjon! Innkvartering skjer i moderne 6 – personers feriehus med kjøkken og dusj/toalett.

Programforslag

1. dag: Avreise fra Oslo kl. 16.30 med DFDS i økonomilugarer.

2. dag: Kl. 09.45 er det ankomst København. Buss venter for å kjøre oss til Lalandia som ligger på øya Lolland. Ankomst tidlig på ettermiddagen.

Under oppholdet spises tørrmat til frokost og lunsj i feriehusene. Disse varene er bestilt på forhånd. I tillegg er bestilt ferske rundstykker, brød, melk og juice hver morgen. Er gruppen på utflukt spises både lunsj og middag på kafeteria/restaurang.

Før middagen på ankomstdagen er det tid til et besøk i det tropiske badelandet.

3. dag: Denne dagen brukes på alle aktivitetene som finnes på Lalandia. Det er i tillegg hver dag spesialarrangementer for barn. (Vi sender gjerne en aktivitetskalender). Vi forslår også en konsert på Lalandiatorget i løpet av dagen.

4. dag: Vi foreslår en utflukt til HANSA-PARK i Tyskland. Buss til Rødby ferge (15 min.), overfart til Puttgarden (60 min.) og videre med buss til en av Tysklands største fornøyelseparker (30 min.). Når inngangsbilletten er betalt kan alle attraksjoner benyttes så ofte man vil. Ca. 7 timers opphold i HANSA-PARK. (Prisen for denne tilleggs-turen er avhengig av antall deltakere). Lunsj spises i HANSAPARK og dagens rett på fergen på tilbaketuren.

5. dag: Det sjekkes ut fra Lalandia og kursen settes mot København med bussen vår. Her kan vi arrangere en panorama – sightseeing tur med eller uten (tillegg) eller vi kan rusle på ”Strøget”. Spilling er også mulig.

6. dag: Ankomst Oslo kl. 09.45.