Gruppereise til Praha

De hundre tårnenes by med gyllene kupler og hundrevis av spir – noen dekket med gull. Her er det prektige bygninger og husfasader i rosa, gult, grønt og blått. Spennende restauranter og fordelaktige innkjøp samt et sjarmerende folkeliv omkring markedsplassen. Gå en tur på Karlsbroen og opplev stemningen i Prahas gamle bydel med eldgammel kultur rundt elven Moldau.

Praha er en av Europas vakreste byer – ren og pen med fasader som kunne vært tatt ut av en film. Arkitekturen er barokk, gotisk, Art Noveau og gir byens gamle kvartaler sjarme.

Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud!

Studietur til Prag

Fra NOK 2.130,-
Kontakt oss for et tilbud

Prisen inkluderer:

    • Flyreise (med skatter og avgifter)
    • 2 kolli innsjekket bagasje og håndbagasje
    • Buss til transfer fra flyplass til innkvartering og retur ved avreise
    • 3 overnattinger i dobbeltrom med bad og toalett
    • 3 x frokost

Prisene er fra-priser og er avhengig av reisedatoer, den aktuelle plassituation på transport og innkvartering, samt gruppens størrelse.

Programforslag

1. dag: Utreise med fly fra Norge. Buss venter klar på flyplassen for å transportere gruppen til inkvarteringsstedet. Resten av dagen er til avslapning og til å bli kjent i Praha. Middag spises på hotellet.

2. dag: Vi foreslår at denne dagen brukes på borgen ‘’Hradcany’’ – byens kjennetegn samt Praha Slott og senere på sightseeing i den gamle bydel, som er utrolig interessant. På kvelden kan det arrangeres et besøk på en restaurant hvor dere serveres en spesiell bøhmisk meny ledsaget av musikkunderholdning.

3. dag: Denne dagen er på egenhånd til å utforske den vakre gamlebyen. På kvelden kan det arrangeres en båttur på Moldau-elven hvor dere også spiser middag.

4. dag: Vi foreslår at dere besøker et bøhmisk glassverk i Podebrady (50 km fra Praha). Her er det mulighet for å kjøpe det berømte bøhmiske krystall. Heretter reiser dere videre til den imponerende borgen Karlstejn, som ligger høyt i et malerisk landskap nær elven Berounka. Keiser Karl 4. bygde borgen i det 14. århundre til oppbevaring av kronjuvelene og rikets skatter, og er nok det mest populære utfluktsmål i omegn av Praha. Middag på hotellet.

5. dag: Avreisedag med god tid til shopping og flere besøk i Prahas fine bydeler, for eksempel det jødiske området ‘’Josefov’’. Sist på ettermiddagen kjøres det med buss til flyplassen hvor det er avreise med fly til Norge.