Program for Danmarks-Treff 2022

Danmarks-Treff henvender seg primært til de skole- og ungdomskorpsene som ikke ønsker å delta i konkurranser og som ønsker å kunne vælge ankomst og avreisedag som er optimalt for dem. Av erfaring vet vi at skolekorpsene helst reiser ut så fort ferien starter. På Danmarks-Treff vil det bli fokus på felles konserter, oppmarsjer og andre aktiviteter hvor korpsene kan delta i den utstrekning de selv ønsker.

Danmarks-Treff går over perioden 18/6 – 27/6 2022.
Programmet kan tilrettes etter deres ønsker. Ankomst- og avreisedag kan forskyves, akkurat som at turen kan utvides med ekstra dager.

1. dag – For eksempel 18. eller 19. juni

(Ankomst- og avreisedag kan forskyves)

Ankomst- og startdag. Korpsene innkvarteres i ferieleiligheter med 6 personer pr. leilighet på Landal Fyrklit Hirtshals. Mulighet for innkvartering i 4 personers leiligheter mot tillegg. Under oppholdet spises middagene felles med de øvrige korpsene mens tørrmat leveres til leilighetene. Ferskt brød og melk leveres hver morgen. Kjøleskap i samtlige leiligheter gjør oppbevaringen problemfri. Denne dagen arrangeres konserter for de korpsene som ønsker å delta.

Middag denne dagen spises på båten eller på innkvarteringsstedet Danland Feriecenter Hirtshals.

Vi kan anbefale et besøg i Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Nordeuropas største akvarium med 4,5 mill. liter vand. Utforsk mengder av havdyr fra den glupske steinbit via de lekne selene til den koselige månefisken. Oceanariet byr på mange spennende aktiviteter.

2. dag – 19. eller 20. juni

Dagen kan man ha til fri disposisjon og for de som ønsker det arrangeres oppmarsjer og konserter i Danmarks nordligste by Skagen. Fra den nordligste parkeringsplassen i Danmark kan man med “Sandormen” besøke Grenen, hvor de to havene Kattegat og Skagerrak møtes. Av andre naturattraksjoner kan det nevnes den store sanddynen Råbjerg Mile og Solnedgangsplassen i Gl. Skagen. Skagen Havn og Skagen by byr også på mange opplevelser. Middag spises i Skagen. Tørrmat spises om kvelden i lejlighetene.

3. dag – 20. eller 21. juni

Hjørringdagen. Dagen er avsatt til musikalsk invasjon i Hjørring. Samtlige korps vil bli tildelt konsertplasser i byen. På forutbestemt tidspunkt marsjerer korpsene til en felles avslutning sentralt i byen. Deretter er dagen til fri disposisjon. Hjørring byr på mange opplevelser, bl. a. Hjørring Bowling og Gocartcenter med 14 bowlingbaner og innendørs gokartbane i to etasjer, en mengde gode shoppingmuligheter omkring gågatene samt i shoppingsenteret Metropol. Sist på ettermiddagen er det retur til Hirtshals med mulighet for besøk på Nordsøen Oceanarium.

4. dag – 21. eller 22. juni

Fårup-dag. Dette er dagen hvor alle korps drar til Fårup Sommerland. Her kan dere oppleve Nord-europas største bølgebasseng og en mengde andre aktiviteter – som alle er til fri benyttelse. Det spises middag i Fårup og senest kl. 18.00 returneres til Hirtshals. På kvelden er det mulighet for felles konsert og stafettspilling.

23. juni er det St. Hans aften som feires overalt i Danmark, og korps fra Danmarks-Treff har mulighet for å delta på disse feiringene både i Hirtshals og andre tettsteder i nærheten.

5. dag – Avreisedag 22. eller 23. juni

(Ankomst- og avreisedag kan forskyves)
Avreisedag. Leilighetene forlates i løpet av formiddagen og korpsene begir seg på hjemveien.

 

6DT2013 10DT2013 7DT2013