Innkvartering i Weissenhäuser Strand

Østersjøbadet Weissenhäuser Strand er en moderne ferieby med en mengde aktivitetsmuligheter, bl.a. et stort subtropisk badeland med 29 grader varmt vann og store utendørs fellesarealer hvor korpsene kan samles.

Der er blandt andet klatrevegg, trampoline, minigolf, badminton, bueskyting, volleyball, basketball, bowling, biljard og bordtennis. Derudover fin badestrand ved Østersjøn med vannski, surfing, bananbåt m.m.

Dessuten finnes det en utendørs scene samt et øvingslokale som etter tilgjengelighet stilles til korpsenes disposisjon.

Weissenhäuser ligger rett ved en fin badestrand på Østersjøkysten i vakre Holstensk Schweiz. Ideelt plassert for utflukter til f.eks. Kiel, Lübeck, Eutin og Hamburg.

Weissenhäuser Strand har i mange år vært et populært reisemål for skolekorps. Det store, subtropiske badelandet, de mange aktivitetene og mange fellesarealer er helt ideelle for felles aktiviteter for korpsenes deltakere. Feriebyen er samtidig en egen by med et fint utvalg av butikker og kafeer med et meget rimelig prisnivå. Her blir man ikke fristet til å dra av gårde til nabobyenes diskoteker og barer.

Weissenhäuser Strand og Euro Tourist har derfor inngått samarbeid om å arrangere et treff for skoleog ungdomskorps, så de mange korpsene som kommer hvert år kan have noen felles opplevelser.