Neste års Nordsø-Festival

21. juni - 25. juni 2025

Nordsø-Festivalen arrangeres af Euro Tourist Rejsebureau ApS i samarbeid med Aalborg Kommune og de kommunale musikskolene i Nordjylland.

Musikken er det naturlige samlingspunktet under Nordsø-Festivalen. Vi har likevel lagt vekt på at deltagerne også kan samles om andre aktiviteter. Man velger selv om man vil delta i en eller flere av festivalens konkurranser – eller ingen av dem. Det arrangeres oppmarsjer, konserter etc. enten man konkurrerer eller ei.

Reiser du alene eller med venner og familie, er du også velkommen på Nordsø-Festivalen. Enten du spiller solo, i en duo, i et større band eller ikke spiller i det hele tatt, er det en flott opplevelse å delta på Nordsø-Festivalen. Her er det god stemning, spennende konkurranser og ikke minst er sosiale sammenkomster et overordnet mål på Nordsø-Festivalen. Området rundt innkvarteringen er som skapt for Buskspilling, der musikken skaper nye kontakter og vennskap. Vi er også glade for å organisere turen for deg til og fra Blokhus. Under oppholdet er all nødvendig transport inkludert.

Samtlige deltagere innkvarteres på Blokhus Feriecenter. Feriecentret ligger rett ut til Nordeuropas fineste badestrand, men dersom du foretrekker andre aktiviteter enn Nordsjøens bølger tilbyr feriecentret et subtropisk badeland, utendørs svømmebasseng og meget mere.

Program

Programmet kan tilrettelegges etter deres ønsker. Ankomst- og avreisedag kan forskyves, akkurat som turen kan utvides med ekstra dager.

 • 1. dag – Lørdag 21.06.25

  ANKOMST- OG STARTDAG. Korpsene innkvarteres på Blokhus Feriecenter i ferieleiligheter med 4 eller 6 personer i hver leilighet.

  Under oppholdet spises middagene felles med de øvrige korpsene mens tørrmat leveres til leilighetene. Ferskt brød og melk leveres hver morgen. Kjøleskap i samtlige leiligheter gjør oppbevaringen problemfri. I løbet av dagen arrangeres det konserter på Torget i Blokhus for de korps som ønsker å være med. Middag denne dagen spises på båten eller på restaurant i Blokhus.

 • 2. dag – Søndag 22.06.25

  KONKURRANSEDAG. Dette er dagen for de korpsene som ønsker å delta i program- og/eller prima-vista konkurransen. Spillerekkefølgen avgjøres ved loddtrekking, og det er selvsagt tillatt å lytte til konkurrentenes prestasjoner, (gjelder ikke prima-vista konkurransen).

  Ettermiddagen kan man ha til fri disposisjon, og for de som ønsker det arrangeres oppmarsj og/eller konsert på torget i badebyen Løkken. Selvsagt vil de som ønsker det kunne spille i Blokhus. Det er også mulighet for å besøke Action House i Løkken. Her finnes bl.a. gokart, bowling, biljard, en mengde spillemaskiner og en rekke andre aktiviteter. En annen mulighet er bading på den deilige stranden i Blokhus og Løkken.

  Middagen denne dagen spises på Action House.

  Dette er St. Hans aften og det betyr mye folk i byen. I Blokhus fejres St. Hans aften med bål på stranden, taler og underholdning og det er også tradisjon, at et eller flere norske musikkorps marsjerer først i optoget fra torget til bålplassen på stranden.

 • 3. dag – Mandag 23.06.25

  FÅRUP-DAG. Dette er dagen hvor alle korpsene drar til Fårup Sommerland. Her kan dere oppleve Nordeuropas største bølgebasseng og en mengde andre aktiviteter – som alle er til fri benyttelse.

  Korpsene spiser middag i Fårup, og det returneres til Blokhus Feriecenter kl. 17.00.

  Om kvelden arrangeres stafettspilling på torget i Blokhus for de korps som ønsker å delta.

 • 4. dag – Tirsdag 24.06.25

  AALBORGDAGEN. Dagen er avsatt til musikalsk innvasjon i Aalborg. Samtlige korps vil bli tildelt bestemte startsteder og –tider. Alle marsjerer til Aalborgs gamle rådhus hvor der vil være en hilsen fra Aalborg by. Deretter marsjerer korpsene gjennom byens gågater til NORDKRAFT, Aalborgs musikalske møtested.

  Korpsene spiser middag i Aalborg midt på dagen, og deretter er det mulighet for besøk i Aalborg Zoo, museumsbesøk, shopping m.m. Dette betyr at man ikke behøver å ta med nistepakke. Tørrmat spises om kvelden i leilighetene.

  Premieutdeling for samtlige konkurranser vil foregå på torget i Blokhus om kvelden.

 • 5. dag – Onsdag 25.06.25

  AVREISEDAG. Leilighetene forlates i løpet av formiddagen og korpsene begir seg på hjemveien.

Nordsø festival deltakere

Prisliste

Prisliste for Nordsø-Festival 2025 er under udarbejdelse...