Neste års Østersø Treff

22. juni - 26. juni 2025

Weissenhäuser Strand har i mange år vært et populært reisemål for skolekorps. Euro Tourist har derfor inngått samarbeid med Weissenhäuser Strand om å arrangere et treff for skole- og ungdomskorps, så de mange korpsene som kommer hvert år kan ha noen felles opplevelser.

Korpsmusikk er meget populært i Tyskland. Vi har avtaler med flere av badebyene i nærheten om konserter på de vakre strandpromenadene. I hovedbyen Eutin arrangeres oppmarsj og konserter på den flotte Marktplatz. Også Lübeck er verdt et besøk med mulighet for besøk i Marzipanland. En hel dag i forlystelsesparken HANSA-PARK inngår også i arrangementet.

Program

Det er naturligvis frivillig om man vil delta i de planlagte aktivitetene. Vi hjelper gjerne med å tilrettelegge aktiviteter og utflukter etter deres egne forslag.

Under oppholdet har vi en representant på Weissenhäuser Strand.

 • Utreisen og ankomstdag

  Fra hjemstedet går turen med buss til valgt fergehavn for overfart til Danmark eller Tyskland. Med dagferge fra Larvik eller Kristiansand kl. 08.00 er man framme på Weissenhäuser Strand til middag.
  Med nattferge er man framme i Kiel, København, Travemünde, Frederikshavn eller Hirtshals neste morgen og når Weissenhäuser Strand midt på dagen.
  Ved reise med fly står buss klar for kjøring til Weissenhäuser Strand ved ankomst til valgt flypass – Hamburg eller Lübeck.

 • HANSA-PARK dagen

  Vi foreslår en tur til HANSA-PARK. Mange av fasilitetene i parken er under tak, så parken er et populært utfluktsmål uansett vær- og vindforhold.

  Mer enn 50 attraksjoner er til fri avbenyttelse når inngangspengene – som er inkludert i arrangementet – er betalt.

 • Konsertdag i Eutin

  Formiddagen kan tilbringes i badelandet. På ettermiddagen kjører dere til Eutin, hvor det kan arrangeres felles oppmarsj i byens gater. Korpsene samles på Marktplatz hvor det arrangeres konsert – felles eller hver for seg.

  Kvelden fri – evt. avtales felles aktiviteter sammen med de øvrige korpsene.

 • Lübeck dagen

  På formiddagen foreslår vi en utflukt til Hansestadt Lübeck med sine middelalderhus. Mulighet for shopping og besøk i Marzpianland. På hjemturen evt. konsert på strandpromenaden i en av badebyene ved Lübeck-bukten.

 • Hjemreisedagen
  Etter frokost avreise fra Weissenhäuser Strand og kjøring til fergen for overfart til hjemlandet. Etter overfarten kjører bussen oss til hjemstedet. (Med nattferge ankomst neste dag.)
Nordsø festival deltakere

Prisliste

Prisliste for Østersø Treff 2025 er under udarbejdelse...