Programforslag

Vi har avtaler med flere av badebyene i nærheten om konserter på de vakre strandpromenadene. I hovedbyen Eutin arrangeres oppmarsj og konserter på den flotte Marktplatz. Også Lübeck er verdt et besøk med mulighet for besøk i Marzipanland. En hel dag i forlystelsesparken HANSA-PARK inngår også i arrangementet. Entrè som gir fri adgang til alle forlystelser er inkludert i arrangementet.

Det er naturligvis frivillig om man vil delta i de planlagte aktivitetene. Vi hjelper gjerne med å tilrettelegge aktiviteter og utflukter etter deres egne forslag.

Under oppholdet har vi en representant på Weissenhäuser Strand.

Utreisen og ankomstdag

Fra hjemstedet går turen med buss til valgt fergehavn for overfart til Danmark eller Tyskland. Med dagferge fra Larvik eller Kristiansand kl. 08.00 er man framme på Weissenhäuser Strand til middag.
Med nattferge er man framme i Kiel, København, Travemünde, Frederikshavn eller Hirtshals neste morgen og når Weissenhäuser Strand midt på dagen.
Ved reise med fly står buss klar for kjøring til Weissenhäuser Strand ved ankomst til valgt flypass – Hamburg eller Lübeck.

HANSA-PARK dagen

Vi foreslår en tur til HANSA-PARK. Mange av fasilitetene i parken er under tak, så parken er et populært utfluktsmål uansett vær- og vindforhold.

Mer enn 50 attraksjoner er til fri avbenyttelse når inngangspengene – som er inkludert i arrangementet – er betalt.

Konsertdag i Eutin

Formiddagen kan tilbringes i badelandet. På ettermiddagen kjører dere til Eutin, hvor det kan arrangeres felles oppmarsj i byens gater. Korpsene samles på Marktplatz hvor det arrangeres konsert – felles eller hver for seg.

Kvelden fri – evt. avtales felles aktiviteter sammen med de øvrige korpsene.

Lübeck dagen

På formiddagen foreslår vi en utflukt til Hansestadt Lübeck med sine middelalderhus. Mulighet for shopping og besøk i Marzpianland. På hjemturen evt. konsert på strandpromenaden i en av badebyene ved Lübeck-bukten.

Hjemreisedagen

Etter frokost avreise fra Weissenhäuser Strand og kjøring til fergen for overfart til hjemlandet. Etter overfarten kjører bussen oss til hjemstedet. (Med nattferge ankomst neste dag.)